Reykjavík Luxury Weekend Special

Een weekend in Reykjavík‘s top design hotel inclusief ontbijt, een VIP wellness verblijf in Blue Lagoon — en een menu in trendy Perla restaurant met prachtig 360° zicht over Reykjavík en haar omgeving.

Trendy en hip Reykjavík in alle luxe beleven. Slechts drie uur vliegen van Amsterdam. U kunt er heerlijk (en momenteel voordelig) shoppen in de Laugavegur winkelstraat, of vanuit Reykjavík met een jeep de indrukwekkende omgeving en natuur ontdekken. De haven is authentiek, met prachtige restaurants en fraai uitzicht. Van hieruit vertrekt een cruise waarop u walvissen kunt spotten. Het nachtleven kunt u ontdekken met onze Nightlife Friend, en cultuur op onze Cultural Walk.

Donderdag — Aankomst, diner en overnachting in design hotel
U vertrekt rond de middag vanuit Amsterdam en komt om drie uur lokale tijd aan op Keflavík Airport. Onze host begeleidt u in circa een uur naar uw art deco design hotel – Hotel Borg in Reykjavík. ‘s Avonds hebben wij voor u gereserveerd in Perla – een uniek restaurant gebouwd als koepel op vier wateropslagtanks dat hoog uittorend boven de stad.

Vrijdag — Reykjavík verkennen
Deze dag is vrij te besteden in Reykjavík of omgeving. U krijgt van ons de beste tips voor winkelen, eten en drinken en een overzicht van de hot spots die u kunt bezoeken. Of kies voor een van de excursies, zoals walvisspotting (vanaf april), de Golden Circle Tour, paardrijden, een Jeep adventure of reserveer een greenfee om te golfen op één van de prachtige banen nabij Reykjavík. Wilt u het nachtleven ontdekken, boekt u dan onze Nightlife Friend om u naar de beste bars en clubs te loodsen.

Zaterdag — VIP Wellness arrangement in de Blue Lagoon
Na uw ontbijt vertrekt u vanuit uw hotel naar de Blue Lagoon. U geniet hier van een VIP wellness verblijf met eigen lounge met open haard en balkon en met prachtig uitzicht over de Blue Lagoon. U kunt eventueel een van de bijzondere behandelingen met Blue Lagoon producten bijboeken. Uw laatste avond Reykjavík vult u naar eigen believen in. Wij zorgen voor de beste tips voor restaurants.

Zondag — Retourvlucht naar Schiphol
Vroeg ontbijt en vertrek naar Keflavík Airport met de airport shuttle. Uw vlucht vertrekt om 7.55 uur lokale tijd terug richting Amsterdam, waar u rond de middag Nederlandse tijd landt.

Data en prijzen

U kunt zelf uw reisdata kiezen voor dit arrangement. Afhankelijk van het seizoen gelden de volgende prijzen per persoon, uitgaande van 2 personen in 4-sterren accommodatie. In het boekingsformulier kiest u uw eigen reisdata.

Dit arrangement is inclusief

  • Retourvlucht met Icelandair van Amsterdam naar Keflavík Airport op basis van Economy Class, inclusief luchthavenbelasting en ticket tax.
  • Ontvangst door IJslandExclusief host op Keflavík Airport en privé vervoer naar uw hotel.
  • 3 overnachtingen op basis van logies en ontbijt in Hotel Borg*
  • VIP verblijf in Blue Lagoon inclusief handdoeken, badjassen, en uw eigen VIP lounge (vervoer op basis van shuttle service)
  • (*) indien niet beschikbaar reserveren wij een van de andere top drie design hotels in Reykjavík.

Dit arrangement is exclusief

  • Alle genuttigde dranken en maaltijden, tenzij anders vermeld
  • Privé vervoer van en naar Blue Lagoon (optioneel)
  • Alle excursies, tenzij anders vermeld
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • (**)In de beschrijving genoemde extra opties kunt u reserveren via de reisformulieren die u van ons ontvangt bij bevestiging

Dit arrangement op maat maken

U kunt dit arrangement aanpassen aan uw eigen voorkeuren. Kies zelf uw favoriete activiteiten bij Exclusief en op maat.

IJsland Exclusief en op maat

Kies uit de vele mogelijkheden die IJsland biedt voor een onvergetelijke vakantie in het linkermenu, of laat u inspireren door de hieronder getoonde beelden.

Voeg ze toe aan de verlanglijst, en als u deze instuurt, dan nemen wij contact met u op voor een op maat gemaakt voorstel. Als u golfliefhebber bent, kunt u via Golf op maat aangeven dat u op een of meerdere golfbanen wilt spelen. Wij hebben voor u de mooiste IJslandse banen geselecteerd.